Osnovna ideja škole i metodološki pristup na kome je zasnovana je činjenica da je učenje stranog jezika moguće bez obzira na starost, prethodno znanje ili obrazovanje, a da pri tom to može da bude veoma prijatno i zabavno iskustvo. Nakon višegodišnjeg rada sa različitim grupacijama i uzrastima polaznika, MENSSANA je uspostavila najefikasnije elemente učenja jezika i uključila ih u svoj nastavni program. Ono što polaznici škole dobijaju jeste kombinacija moderne, interaktivne nastave ispunjene interesantnim komunikacionim aktivnostima, ali i pozitivne atmosfere u savremenom prostoru.

MENSSANA koristi moderna sredstva za učenje u nastavi: internet, autentične video materijale, kao i filmove i multimedijalne programe. Uz standardne metode i učila, ova sredstva oplemenjuju nastavu čineći je dinamičnom i interaktivnom.

Škola se nalazi u centru grada, učionice su komforne, klimatizovane i stimulativne za rad, a postoji i biblioteka sa velikim izborom naslova knjiga i filmova. Predavači su visoko kvalifikovani profesori engleskog i nemačkog jezika jezika sa više godina iskustva u radu sa svim uzrastima koji procesu podučavanja pristupaju motivisano i profesionalno.

MENSSANA KIDS & JUNIORS je naša druga lokacija koja je otvorena 1. septembra 2014. kojom smo obuhvatili i ostale uzraste – predškolski, osnovnoškolski i srednješkolski. U novom modernom ambijentu, okruženju koje je adaptirano za učenje stranih jezika, MENSSANA K&J Vam nudi interaktivnu nastavu sa proverenim metodama i tehnikama podučavanja engleskom i nemačkom jeziku. Nastava se odvijaja u malim grupama i uz iskusne i motivisane profesore, a sve to po veoma povoljnim cenama. Osim škole stranih jezika, novina je i zabavište za decu od 3 do 6 godina, sa kojima rade diplomirani psiholog i profesor engleskog jezika.

Miloš Milanović

Vlasnik i predavač engleskog jezika

Aleksandra Stojanović

Predavač engleskog jezika

Svetlana Živojinović

Predavač engleskog i nemačkog jezika

Miljana Adamović

Predavač engleskog jezika

Marija Milanović

Psiholog i menadžer Menssane K&J

Vesna Jadranin

Psiholog i Montesori vaspitač u Menssana zabavištu

Suzana Veljović

Predavač engleskog jezika

Marija Mladenović

Predavač engleskog jezika

Nina Bojić

Predavač nemačkog jezika

Odrađenih kurseva

2,500

Srećnih polaznika

400

Sati pričanja

9,478,815

Šoljica kafe/čaja

78,815