O školi

     Centar za učenje stranih jezika MENSSANA je nastala pre šest godina i u ovom roku svojom dobrom organizacijom i načinom rada privukla veliki broj polaznika. Osnovna ideja centra i metodološki pristup na kome je zasnovan je činjenica da je učenje stranog jezika moguće bez obzira na starost, prethodno znanje ili obrazovanje, a da pri tom to može da bude veoma prijatno i zabavno iskustvo. Nakon višegodišnjeg rada sa različitim grupacijama i uzrastima polaznika, MENSSANA je uspostavila najefikasnije elemente učenja jezika i uključila ih u svoj nastavni program. Ono što polaznici škole dobijaju jeste kombinacija moderne, interaktivne nastave ispunjene interesantnim komunikacionim aktivnostima, ali i pozitivne atmosfere u savremenom prostoru.
     Centar koristi moderna sredstva za učenje u nastavi: internet, autentične video materijale, kao i filmove i multimedijalne programe. Uz standardne metode i učila, ova sredstva oplemenjuju nastavu čineći je dinamičnom i interaktivnom.
     Škola se nalazi u centru grada, učionice su komforne, klimatizovane i stimulativne za rad, a postoji i biblioteka sa velikim izborom naslova knjiga i filmova. Predavači su visoko kvalifikovani profesori stranih jezika sa više godina iskustva u radu sa svim uzrastima koji procesu podučavanja pristupaju motivisano i profesionalno. Časovi se odvijaju u popodnevnim i večernjim terminima u malim grupama po programima renomiranih izdavača udžbenika za strane jezike.

Dobrodošli!